Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΑΛΟΝΙΩΝ & ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ 

 

 

 

 

 

 

www.cleanaction.gr

Παρέχουμε οικολογικό βιοκαθαρισμό  με προϊόντα καθαρισμού προηγμένης τεχνολογίας.
Παγκόσμια καινοτομία στην βιομηχανία καθαρισμού. Η νέα τεχνολογία της Microsplitting (μικροδιάσπαση λεκέδων) εξουδετερώνει τους λεκέδες από το βάθος της ίνας καθώς διασπά το μόριο της βρωμιάς έως 5.000.000 φορές με αποτέλεσμα να δίνει λάμψει και προστασία για μεγάλο χρονικό διάστημα στα υφάσματα & δέρματα

Δεν περιέχουν χημικά, ενεργούς αφρούς, ατμούς, βιοδιασπώμενα σαπούνια, χλώριο, διαλύτες και αλλά καυστικά καθαριστικά. Αυτό που μένει είναι απολυτή καθαριότητα.

Πρωτοποριακή βιοτεχνολογία μικροδιάσπασης απόλυτα ασφαλής στην απευθείας επαφή βρεφών ,παιδιών και ενηλίκων με τις καθαρισμένες επιφάνειες (τάπητες , ταπετσαρίες επίπλων , σαλόνια αυτοκίνητου κ.λπ.) λόγο πλήρους έλλειψης καταλοίπων από απορρυπαντικά, σαπούνια, χημικά κ.α.

Άριστα αποτελέσματα καθαριότητας με την μεγίστη διάρκεια στο χρόνο, καθώς η σκόνη και οι ρίποι από την χρήση , δεν προσκολλώνται πλέον στις καθαρισμένες επιφάνειες λόγο της πλήρους απομάκρυνσης όλων των κατάλοιπων σαπουνιών και απορρυπαντικών ακόμα και από προηγούμενους καθαρισμούς.
Φιλική προς το περιβάλλον εξασφαλίζοντας έως και 90% μείωση στην σπατάλη νερού και ενέργειας ενώ συμβάλει καθοριστικά στην ορθολογική διαχείριση των αποβλήτων.

 

Σχόλια