Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

allergy
Υποφέρετε από αλλεργίες; …Εχετε µικρά παιδιά; …Είστε άτοµα µε ευπαθή υγεία;
...Εχετε κατοικίδια; …Εχετε ανάγκη το Allerg-STOP!
Ένα υγιές περιβάλλον
Το σπίτι αποτελεί κατάλληλο έδαφος για την ανάπτυξη αλλεργιογόνων. Η σκόνη στα χαλιά, στις μοκέτες, στα σαλόνια, στα στρώματα, στα μαξιλάρια ακόμα και στην ατμόσφαιρα του χώρου είναι η αιτία των πιο κοινών αλλεργιών. Ο περιορισμός αυτής της επιδρομής είναι πλέον εφικτός και αποτελεσματικός χάρης στα υπερσύχρονα οικολογικά καθαριστικά μας με πιστοποιημένη αντιαλλεργική προστασία.
Allerg-STOP Repellant (αντιαλλεργική προστασία)
Η νέα προηγμένη τεχνολογία Allerg-STOP Repellant δίνει οριστική λύση στον χρόνιο πρόβλημα των αλλεργιών που επηρεάζουν άμεσα την υγεία μας, προσφέροντας πεντακάθαρο και υγιεινό αποτέλεσμα.
Είναι βραβευμένο με το πρώτο Ευρωπαϊκό βραβείο καινοτομίας, δερματολογικά ελεγμένο από την Dermatest με άριστα αποτελέσματα, επιστημονικά τεκμηριωμένη αποτελεσματικότητα 100% εξολόθρευση και αναστολή ανάπτυξης ακάρεων σε εργαστηριακή δοκιμή ( 8 ) οκτώ εβδομάδων από το LHS Institute Γερμανίας και το μόνο εγκεκριμένο βιοκτόνο απωθητικό προϊόν (Τ.Π.19) σύμφωνα με την ευρωπαϊκή οδηγία των βιοκτόνων 98/8/ΕΚ που σας εγγυάται πλήρη εξολόθρευση των ακάρεων και άλλων αλλεργιογόνων ουσιών (που σε μεγάλο βαθμό ευθύνονται για την εμφάνιση των αλλεργικών συμπτωμάτων που μας ταλαιπωρούν, όπως κνησμός, ερεθισμός, αλλεργικό άσθμα, φτερνίσματα, αλλεργική ρινίτιδα, επιπεφυκίτιδα, σοβαρές δερματοπάθειες, υγρά μάτια, έκζεμα μέχρι πονοκεφάλους και πυρετό) συνεχίζει να λειτουργεί ανασταλτικά για μεγάλο χρονικό διάστημα, εμποδίζοντας τη μελλοντική ανάπτυξη τους..
Είναι δεδομένο ότι  εφαρμόζοντας την Νέα Παγκόσμια Προηγμένη Τεχνολογία Αllerg – STOP, διασφαλίζετε την καλύτερη σήμερα στον κόσμο και πιο αποτελεσματική Τεχνολογία εξουδετέρωσης αλλεργιογόνων ουσιών για ενα υγιεινό και πεντακάθαρο περιβάλλον!

Υπηρεσίες αντιαλλεργικής προστασίας 
  • στρώματα & μαξιλάρια
  • σαλόνια & καθίσματα
  • μοκέτες & χαλιά
  • καμπινες οχημάτων
  • γενικά σε όλες τις υφασμάτινες επιφάνειες

Προϊόντα αντιαλλεργικής προστασίας
Για υφάσματα 

Για εσωτερικό χώρο 

Οι πιστοποιημένες υπηρεσίες μας εφαρμόζονται καθ'όλη τη διάρκεια του χρόνου, επί τόπου στον χώρο σας. Για πεντακάθαρες και υγιεινές λύσεις καλέστε τους ειδικούς της Cleanaction….γιατί σας αξίζει το καλύτερο.

Σχόλια